Behang is verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Een van de populairste behangsoorten is glasvezelbehang. Dit type behang wordt, zoals de naam al doet vermoeden, niet gemaakt van papier maar van fijne glasvezels. De glasvezels worden onderling met elkaar verweven, en worden vervolgens geperst tot een dun behang. Het resultaat? Een sterk, betrouwbaar behang dat wel tegen een stootje kan. Dit type behang is bovendien erg slijtvast: glasvezelbehang kan wel dertig jaar meegaan! Ook kun je met glasvezelbehang eenvoudig oneffenheden in de muur bedekken, zoals putjes en scheuren.

De verschillende soorten glasvezelbehang

Er zijn verschillende soorten glasvezelbehang op de markt. Dit type behang is verkrijgbaar in tal van kleuren: van diepzwart tot kanariegeel. Ook kun je kiezen tussen verschillende motieven, waaronder bloemenprint, ruitjes of een mooie fotoprint. Daarnaast wordt glasvezelbehang in verschillende gewichten aangeboden. Het gewicht ligt in de meeste gevallen ergens tussen de 100 en 220 gram per vierkante meter. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder het behang, hoe hoger de kwaliteit.

Alleen de beste kwaliteit glasvezelbehang bij Topbehanger.nl

Glasvezelbehang is een stuk steviger en grover dan papier behang. Hierdoor vergt het bevestigen van dit type behang wat handigheid. Kun je wel wat hulp gebruiken? Topbehanger helpt je graag een handje. Wij gebruiken het hoogwaardige Pro Gold glasvezelbehang van 200 gram per vierkante meter. Dit behang is sterker dan stucwerk en mooi glad. Bovendien kan dit behang naadloos worden geplakt en is het ook nog eens brandwerend. Is de muur die je wilt behangen niet helemaal egaal? Geen probleem. Door het hoge gewicht kan het Pro Gold behang scheurtjes en putjes moeiteloos bedekken. Zelfs haarscheuren zijn na afloop niet meer te zien! Ben je nieuwsgierig naar wat Topbehanger voor jou kan betekenen of wil je meer weten over onze prijzen? Neem dan gerust contact met ons op!

Topbehanger

Contact

Uw contactpersoon:

Stefan Baaijens
06 – 82552243
info@topbehanger.nl

Bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Contactformulier