Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is behang met een egale structuur.

Topbehanger

Glasvliesbehang

Het zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van een muur. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang (ook wel renovlies behang genoemd) is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling al de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten
Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

Speciale impregneermiddelen maken het glasvliesbehang flexibel en sterk waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliest.

Voordelen van glasvliesbehang
  • Glasvliesbehang is overschilderbaar
  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij
  • Met glasvliesbehang worden uw muren duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling.
  • Glasvliesbehang is brandvrij en vrij van schadelijke stoffen
  • Glasvliesbehang blijft langer mooi
Topbehanger

Contact

Uw contactpersoon:

Stefan Baaijens
06-83047550
info@topbehanger.nl

Bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Contactformulier