Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is behang met een egale structuur.

Werkzaam door heel Nederland

Beoordelen ons met een 9,8 op Klantenvertellen.nl

Professionele behangers met jarenlang ervaring

Topbehanger

Glasvliesbehang

Het zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van een muur. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang (ook wel renovlies behang genoemd) is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling al de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten. Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

Speciale impregneermiddelen maken het glasvliesbehang flexibel en sterk waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliest.

Voordelen van glasvliesbehang
  • Glasvliesbehang is overschilderbaar
  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij
  • Met glasvliesbehang worden uw muren duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling.
  • Glasvliesbehang is brandvrij en vrij van schadelijke stoffen
  • Glasvliesbehang blijft langer mooi

Tips & adviezen

Wat is glasvliesbehang?

Bij behangen kun je voor verschillende soorten behang kiezen. Een daarvan is glasvliesbehang. Voor wie zich afvraagt: Glas vliesbehang: wat is dat? Het is een moderne oplossing voor traditioneel behang. Maar wat is glas vliesbehang nou eigenlijk precies? Het is een behangsoort met een onderlaag van glasvlies en een bovenlaag van vinyl of papier. Het wordt ook wel snelbehang genoemd, omdat je er gemakkelijk en snel mee kunt werken.

Glasvliesbehang plakken over bestaand behang

Heb je op dit moment een ander type behang op de muur, en zou je graag willen switchen naar vliesbehang? In dat geval vraag je je misschien af of je het vliesbehang over het oude behang kunt plakken. Het antwoord is kort en bondig: nee, dat is (helaas) geen goed idee. Wij leggen je uit waarom.

Lees meer

Waarom kiezen voor een professionele behanger?

Op het eerste gezicht lijkt het misschien het aantrekkelijkst om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat is immers helemaal gratis, en dus gunstiger voor je portemonnee. Toch is ook het inhuren van een professionele behanger het overwegen waard. Het inhuren van een professional hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn! Bovendien heeft een samenwerking met een professionele behanger de volgende voordelen.

Waarom kiezen voor een professionele behanger

Welke ondergrond is geschikt voor glasvliesbehang?

Wil je je muur behangen met glasvliesbehang? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waar je het glasvliesbehang op wil aanbrengen. Elke ondergrond vraagt namelijk om een andere manier van aanbrengen en de voorbehandeling is niet bij elke ondergrond even makkelijk.

Lees hier of jouw ondergrond geschikt is en hoe je het glasvliesbehang hier het beste op kunt aanbrengen.

Topbehanger heeft een simpel doel

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen
Eén partij één aanspreekpunt

Deskundige behangers met jarenlang ervaring 

Het aanbrengen van glasvezelbehang is nauwkeurig werk wat ervaring en vaste handen vereist. Ons vakkundige team bestaat
uit professionele glasvezelbehangers en staat garant voor de beste kwaliteit.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam door heel Nederland

Stefan Baaijens

Bert Baaijens

Rick Welling

Sanne Baaijens

Topbehanger

Contact

Uw contactpersoon:

Stefan Baaijens
06 – 82552243
info@topbehanger.nl

Bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Contactformulier