Renovlies behang

Renovlies behang kiest u als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken.

Renovlies behanger

Renovlies kiest u als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken, maar de praktische voordelen van behang wilt ervaren. Tegenwoordig is het behangen van de muren van uw nieuwbouwwoning met renovlies het beste alternatief voor het stuken van uw wanden en kunt u dit laten opleveren met allerlei variaties bijvoorbeeld kleuren en fotoposters.

De meeste voordelen zijn vaak bekend doordat aannemers ook renovlies aanbevelen, maar in het kort wordt renovlies gekozen omdat het goedkoper is dan stuken van de wanden en direct na oplevering uitgevoerd kan worden. Bij renovlies maakt men vaak een vergelijking met traditioneel behang zoals het zien van naden etc. Dit is bij renovlies niet het geval en het eindresultaat lijkt hierdoor dan ook op stucwerk. U kunt de wanden na verloop van tijd weer opnieuw sauzen (verven) of zelfs behangen. Renovlies is een praktische oplossing voor het afwerken van de wanden in uw nieuwbouw woning.

Voordelen van Renovliesbehang

  • Goedkoper
  • Direct na oplevering plaatsen
  • Geen naden
  • Gladde wanden
  • Meerdere keren sausen
  • Kan bijna op elke wand.

Tips & adviezen

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een behangsoort gemaakt van cellulose en textielvezel. Deze combinatie geeft het een gladde en stevige structuur. Door deze combinatie van materialen is het velen malen sterker en stoot vaster dan glasweefsel of glasvlies.

Lees meer

Renovlies behang voor je nieuwbouwwoning

Wil je de muren van je nieuwbouwwoning gaan behangen, maar wil je niet stuken? Dan is renovlies behang een moderne oplossing die tegenwoordig vaak gebruikt wordt in nieuwbouwwoningen. Met renovlies behang lijkt het alsof de wanden zijn gestuukt met mooie, strakke muren als resultaat. Renovlies behang heeft veel voordelen en tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor renovlies behang in de nieuwbouw.

Lees meer

Waarom kiezen voor een professionele behanger?

Op het eerste gezicht lijkt het misschien het aantrekkelijkst om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat is immers helemaal gratis, en dus gunstiger voor je portemonnee. Toch is ook het inhuren van een professionele behanger het overwegen waard. Het inhuren van een professional hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn! Bovendien heeft een samenwerking met een professionele behanger de volgende voordelen.

Waarom kiezen voor een professionele behanger

Topbehanger heeft een simpel doel

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste

Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen
Eén partij één aanspreekpunt

Deskundige behangers met jarenlang ervaring

 

Het aanbrengen van glasvezelbehang is nauwkeurig werk wat ervaring en vaste handen vereist. Ons vakkundige team bestaat
uit professionele glasvezelbehangers en staat garant voor de beste kwaliteit.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam door heel Nederland

Stefan Baaijens

Bert Baaijens

Rick Baaijens

Sanne Baaijens

Topbehanger

Contact

Uw contactpersoon:

Stefan Baaijens
06 – 82552243
info@topbehanger.nl

Bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Contactformulier